Personvernerklæring

Vi tar ditt personvern på alvor. Her vil vi orientere om vår behandling av personopplysninger.

Når du bruker nettsiden vår eller kontakter vår organisasjon, vil Morel behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er:

Selskap:Morel AS (SUS)
Daglig leder:Tarje Holskil
Adresse:Pb. 9480 Torgarden
7496 Trondheim
E-post: 
Telefon:46 42 60 00
Org.nr.:978 631 029

 

1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn.

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

Besvare henvendelser
Behandling: Besvare henvendelser som kommer inn.
Personopplysninger: navn, e-postadresse og telefonr. samt eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. 

Interesseavveining: Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette er nødvendig for å hjelpe deg med det du lurer på.

Nyhetsbrev
Behandling: Sende ut nyhetsbrev fra Morel.
Personopplysninger: e-postadresse samt eventuelle personopplysninger du selv registrerer. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev samtykker du i at kontaktopplysninger blir lagret i vårt elektroniske arkiv. Data blir ikke misbrukt eller solgt.

Interesseavveining: Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette er nødvendig for å sende deg nyhetsbrev. Du kan når som helst avslutte ditt abonnement gjennom "Slutt å følge" i nyhetsbrevet.

2. Informasjonskapsler (cookies)

For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss for å gjøre dette for å tilpasse nettsiden til våre brukere. Vi ivaretar imidlertid personvernet ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson (les om hva cookies er på http://no.wikipedia.org/wiki/Informasjonskapsel).

Kilde: Google Analytics
Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen kun sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra og hvilke sider de besøker.
Informasjonskapsler Google: unam, _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz, _ga, gat. 
Les mer om de ulike og deres funksjon hos Google.

Kilde: Facebook
Formål: Samle informasjon om besøkende for å tilpasse  informasjon og markedsføring på Facebook.
Informasjonskapsler: sb, fr, datr, Facebook Connect, Facebook Custom Audience. Les mer om disse hos Facebook.
Du godkjenner bruk av cookies ved å bruke vår nettside. Du kan trekke tillatelsen tilbake når som helst ved hjelp av innstillingene i nettleseren din.

3. Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Morel bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

4. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for, så lenge dette ikke er i konflikt med gjeldende lover og regler for oppbevaring av personopplysninger. Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke så lenge dette ikke er i konflikt med gjeldende lovverk for oppbevaring av særskilte personopplysninger. Har du avgitt et samtykke du ønsker å trekke tilbake så kan du fylle ut skjemaet her.

5. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter kan du kreve innsyn i personopplysninger ved å henvende deg til Morel AS via skjemaet her eller telefon: 46 42 60 00. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg - og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Send oss tilbakemedling ved å fylle ut dette skjemaet.

6. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

7. Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Morel etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern, og om du har spørsmål er du velkommen til å kontakte oss.